Biografie

 

Jan Luijpers en zijn voorliefde voor alles wat groeit en bloeit?

Jan Luijpers is na de teelt van aardbeien overgegaan op de teelt van pompoenen. Ze worden op de volle grond geteelt, ook kweekt hij kalebassen in zijn kassen, deze worden gedroogd en vervolgens door kunstenaars beschilderd. Inmiddels is hij allom bekend om zijn reuze pompoenen waarmee al diverse prijzen (zie onder) in de wacht wist te slepen! De enige en echte pompoenhandelaar van Nederland.

Alleen al het zaaien is een festijn, want je weet zeker dat het goede resultaten zal geven. Ik wens u een leerzame tocht door de site van pompoenenshop.nl, U kunt uw zaden voor de kweek van reuzen pompoenen bestellen bij afdelingen "order" - hiermee kunt u mee in de race voor de grootste of mooiste pompoen van Nederland of misschien wereldwijd. Succes! Pumpkins, Proud of their growing goods..

Mvg,

Jan Luijpers

 

 

Mon,12 Nov 2001.10:18:46
"Opnieuw grootste pompoen"
Rosalie Luijpers uit Eindhoven is opnieuw winnares geworden van de landelijke pompoenwedstrijd, gehouden door Intratuin. Zij leverde, samen met haar opa uit Veulen, een pompoen met een omvang van 318 cm. Dat was 13 cm meer dan vorig jaar. Ook toen wist Rosalie de landelijke wedstrijd te winnen. Rosalie kreeg een cheque overhandigd voor een weekend Disneyland per Thalys. (Peel en Maas, 2001)

     

 

 

URL: http://www.vandenmunckhof.nl/nieuws/archief/jaar2001/011112/nws/3t.htm